Hoe reageert twitter op het stopzetten van de etheruitzendingen?

Hoe reageert twitter op het stopzetten van de etheruitzendingen?

Op Twitter zijn heel wat interessante reacties te lezen over het stopzetten van de etheruitzendingen door de VRT. Enkele slimme waarnemers vegen de argumenten uit het persbericht van de VRT met groot gemak van tafel. Een vaak terugkerende reactie is dat met de stopzetting van DVB-T onze openbare omroep VRT een grote dienst aan Telenet en Proximus bewijst…

4 reacties op “Hoe reageert twitter op het stopzetten van de etheruitzendingen?

  1. Kijken via Telenet betekent: veel betalen voor een pak zenders waar je nooit naar kijkt. Als je dan toch eens iets wil bekijken krijg je de hele tijd reclame door je strot geramd. kortom je betaald om naar reclame te kijken. Ik heb al lang afgehaakt en ben een trouwe canvas en één kijker geworden via antenne. Het werkt perfect en is van zeer goede kwaliteit. Blijkbaar weten zeer velen niet dat die mogelijkheid bestaat want steeds opnieuw moet ik het aan mensen uitleggen. VRTnu op smart TV is ondermaats van kwaliteit en geen alternatief. Tenzij je een hele avond naar een laptop of smartphone wil kijken. Ik heb de indruk dat Telenet met alle middelen een monopolie probeert uit te bouwen. en Goed geholpen wordt door nogal wat politici.

  2. Proper om ons dat af te pakken! zeker daar er geen alternatief is, niet iedereen heeft de middelen
    om zich met p c tot het oneindige uit te rusten.

  3. Wij kijken reeds jaren dvb-t aan de kust , de 3 zenders van de VRT , maar ook de Franse zenders in HD en dit in een veel betere beeldkwaliteit dan wat telenet ons bied , ik heb de indruk dat in vlaanderen alles verpatst wordt ten voordele van de grote aanbieders , en het is duidelijk dat Sven Gatz naast de kwestie antwoord het decreet is duidelijk . Wanneer we naar omringende landen (FR ,D, ENG, Nl en ja zelfs Spanje ) kijken , dan gaan ze daar resoluut voor de vernieuwing van het zendernet , en houd men rekening met de minder kapitaalkrachtigen , maar ja wat zijn 45000 stemgerechtigen ….
    VR Bredene

Reageer